Niet enkel mentor voor mijn jonge arbeider

"In het kader van mijn jonge arbeider die ik aangeworven heb, ging ik in op het voorstel van Constructiv om een mentoropleiding te volgen."

"Ikzelf ben destijds meegestapt in de zaak van mijn vader. Niet altijd een evident om dit te doen, heb ik meermaals ondervonden. Na 2 keer de uitleg te krijgen, moest ik alles zeker zelf kunnen, enorm frustrerend voor zowel hem als mij wanneer er dan toch iets niet ging zoals het moest…"

"Het volgen van deze opleiding heeft me daar inzichten in gegeven, want ik ja: ' ik had niets anders gezien, dus ging het misschien ook zo aanpakken'. Ik weet intussen waar het foutgelopen is. Ik ben dan ook bijzonder op mijn hoede om de handvatten de me aangereikt zijn, te gebruiken zoals het hoort."

"Het is niet altijd evident om alles onder druk, wisselende omstandigheden,… toe te passen of in het achterhoofd te houden, maar toch zie ik het volgen van deze opleiding als een grote meerwaarde. En ik geef toe dat ik sommige dingen zelfs toe pas bij het opvoeden van mijn kinderen, ik kan het dus enkel iedereen aanraden!"

Bruno De Keyser, mentor Verwarming Bruno